MasterKids е най-новата детска занималня в град Пловдив. Занималнята предлага системна подготовка по учебната програма, съобразена с изискванията на Министерството на образованието. Освен това, предлагат услуги като превоз до и от училище, храна, курсове и допълнителни индивидуални занимания.

От ръководството на Masterkids се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на служебен автомобил.

Брандиране на автомобил за Частна занималня MasterKids в Пловдив

Облепянето на автомобила извършихме с висок клас фолио 3M Scotchcal 50. Графиките бяха инсталирани съобразено избрания дизайн и с внимание към детайлите. Нашите професионалисти се погрижиха колата да придобие автентичен и представителен вид.

Също беше важно визията да заинтригува както възрастни, така и деца, тъй като отлично знаем как брандирането на автомобили е от най-добрите рекламни стратегии. Това е така, защото облепеният с рекламни графики и стикери автомобил репрезентира Вашия бизнес 24 часа в денонощието. В движение или на паркинг, Вашата реклама „говори“ за Вас.

Видове рекламни графики

Те най-често са строго индивидуални, според превозното средство, което е нужно да се брандира – лека кола, „баничарка“, бус и пр. и дали става дума за рязани надписи и/или печатни стикери. Общото в двата случая е, че Рекламна агенция Медия Дизайн работи с доказано качествени материали от американската компания 3M. Това от своя страна ни позволява да даваме гаранция на всички брандирани автомобили.


Клиент: MasterKids


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив