Алпетранс България е част от Алпе Холдинг, водещ началото си от 1980 година. Тяхната мисия е да предоставят висококачествени услуги на конкурентни цени, подпомагащи както вътрешния български пазар, така и вноса и износа.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на техния автопарк с рекламни графики.

Брандиране на фирмен автопарк с рекламни графики за Алпетранс България

За Алпетранс България извършихме облепяне на кабини с рекламни графики. Използвахме висок клас фолио на доказания производител 3M, за да сме сигурни, че брандирането ще е трайно. Към тях добавихме и няколко пълноцветни, светлоотразителни стикери за безопасност.

Получената визия е в синхрон със сериозността и надеждността на компанията, което е нещото, към което нашият екип винаги се стреми. Вече от Алпетранс България имат мобилна външна реклама, която да ги репрезентира денонощно.

Как облепянето на автомобили помага на един бизнес?

Не е тайна за никого, че рекламната стратегия брандиране на автомобили дава едни от най-бързите и изгодни финансово резултати. Това е така, защото се влага единствено първоначална инвестиция, а след това тя се възвръща многократно на своя притежател. Автомобилната реклама говори за Вашия бранд както в движение, така и на паркинг. От своя страна, това Ви спестява допълнително разходи за рекламна дейност.


Клиент: Алпетранс България


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив