Arriva Foods развива своята дейност в областта на производството на широка гама храни и напитки като варива, здравословни храни, рибни и местни консерви, брашно и захар, олио и оцет и натурални сокове. Фирмата е утвърдена на българският пазар и добре разпознаваема.

От ръководството на компанията се свързаха с Рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на техен фирмен автопарк, включващ леки автомобили и бусове.

Брандиране на служебни автомобили за Arriva Foods

За Arriva Foods изпълнихме проект за облепяне с рекламни графики върху 12 броя леки автомобили и 8 броя фирмени бусове. Доверяваме се на американската компания 3M при избора на материали, като в този случай използвахме висок клас фолио 3M Scotchcal 50.

Така от компанията ще могат да се възползват от една от най-изгодните и ефективи реклами, а именно брандирането на автомобили.

Какво печелите от брандиран автомобил?

Това, което Ви дава брандираният автомобил е многократна възвръщаемост на първоначалната инвестиция. Влагате средства веднъж, а след това имате 24-часова реклама на своя бизнес. По този начин ще привлечете нови клиенти и ще затвърдите своя имидж.


Клиент:  Arriva Foods


Дата:  Март 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив