В агроаптека Агромейт може да намерите богато разнообразие от семена, препарати за растителна защита, торове и всичко необходимо за развиването на Вашия земеделски бизнес. От ръководството им се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на новооткрития им обект в с. Калековец.

Светеща табела от винил за агроаптека Агромейт, Калековец

При създаването на рекламна визия за агроаптека Агромейт, започнахме с изработката и инсталацията на светеща табела от винил и корпус от алуминий. За избора на винилно платно избрахме отново на 3M Panagraphics III – здраво, много издръжливо и с 4 години гаранция. Табелата бе монтирана на покрива на агроаптеката с помощта на специална носеща конструкция.

За осветяването на изделието използвахме качествени и надеждни LED модули от корейския производител G.O.Q LED. По този начин сме сигурни, че Агромейт ще привлича внимание дори и през късните часове на денонощието.

Брандиране на витрини

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн извърши и брандиране на витрините на агроаптека Агромейт с висок клас перфо фолио. С него печатната графика е видима само отвън, а същевременно фолиото не пречи на видимоста през стъклото отвътре-навън и навлизането на дневна светлина. То е предпочитан избор при брандирането на обекти, тъй като спомага за създаването на цялостно завършен външен вид на обекта.


Клиент: Агроаптека Агромейт


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: с. Калековец