АУТОМАДЖИК ЕООД е вносител на автостъкла за леки, лекотоварни и товарни автомобили. Фирмата поддържа широка гама от складови наличности от европейски и азиатски автостъкла. Работят само със световно утвърдени производители като: SAINT-GOBAIN, PILKINGTON, NORDGLASS, FUYAO, XYN, защото сигурността на техните клиенти е техен главен приоритет.

От ръководстовото на компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за външна реклама, в частност облепяне на рекламни графики върху техни фирмени бусове.

Брандиране на фирмен автопарк – Аутомаджик

За облепянето на служебните бусове на Аутомаджик използвахме висок клас фолио – 3M Scotchcal 50. То е специално предназначено за брандиране на автомобили, като се има предвид нужната издържливост на външни условия. Избраните цветове съобразени с идентичността на компанията.

Така фирмата ще продължи да се възползва от ефективната реклама, каквато е брандирането на автомобили и ще привлича нови клиенти.

Как се прави дизайн за автомобил?

Много често клиентите ни питат „Кой ще направи дизайн за брандирането на фирмения ми автомобил?“. Възможно е да той да бъде изцяло приготвен от Вас, или да се доверите на нашият екип от професионалсти. Те ще се погрижат да представят Вашия бизнес по най-добрият начин.


Клиент:  Аутомаджик


Дата:  Март 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив