Георги Видев е състезател по мотокрос към отбора на AIT Racing Team. Той се обърна към рекламна агенция Медия Дизайн за дизайн и облепяне на рекламен бус. Като опитни професионалисти, нашите дизайнери подходиха с нужната креативност, за да създадат впечатляващ проект за брандиране на автомобила.

Ефектен дизайн за впечатляващо представяне

Благодарение на свежата композиция от елементи се получи интересен и много ефектен дизайн, който ясно отразява спортния дух на рекламата. Има всички желани от клиента лога и негова снимка с мотор от състезание. Акцентирано е на името и състезателния номер. Сигурни сме, че този брандиран автомобил ще рекламира успешно състезателя по мотокрос и ще му помогне да популяризира името и спорта.

Висок клас 3M фолио за ненадминати резултати

За изпълнението на рекламната графика използвахме устойчиво и гъвкаво каст самозалепващо фолио 3M IJ180mC, специализирано за цялостно облепяне на превозни средства. Това фолио за печат се отличава с перфектно покритие към сложни 3D кривини. Трудни за облепяне части като спойлери, пластмаси, брони не са проблем за апликаторите, благодарение на лепилния слой с технологии Comply™ и Controltac™  за лесно извеждане на въздуха, многократно позициониране при сух монтаж. Фолиото 3M IJ180mC е елемент от 3M™ MCS™ Warranty™ гаранция за завършена рекламна графика. Като 3M оторизиран производител, Медия Дизайн е упълномощена да издава тази гаранция за облепените автомобили, изпълнени по указаните от 3M препоръки за производство и монтаж.

Освен лекота на прилагане, каст фолиото IJ180mC предоставя реклами с перфектно качество и наситеност на цветовете. За конкретния проект за брандиране на бус, това фолио показа отлични резултати. В комбинация с висококачествен печат на нашия модерен високотехнологичен принтер, се получи атрактивна графика с много плътни и ясни цветове. Задължително условие за гаранцията е ламинирането на графичните изображения с посочения като съвместим 3М ламинат.


Клиент: G.Videv – AIT Racing Team


Дата: Август 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив