Autopro.bg разполага с богат онлайн каталог от авточасти, тунинг аксесоари и консумативи за автомобили на производители от цял свят. Придържат се към ниска ценова политика на качествени продукти и осигуряват доставка с минимални срокове до всички точки на страната.

От компанията през годините са се доверявали многократно на Рекламна агенция Медия Дизайн по изпълнението на различни проекти за реклама. А, наскоро облепихме техен фирмен автомобил с рекламни графики.

Брандиране на служебен бус – Autopro

Извършихме брандиране на служебен бус на Autopro с рекламни графики. Облепянето на служебни автомобили с фолио е популярна и утвърдена практика за външна реклама. Всъщност, дори дава най-добрите резултати в съотношението първоначална инвестиция и възвръщаемост. Това е така, защото след вложените веднъж средства за брандиране, с течение на времето си ги „избивате“ многократно чрез 24-часовата реклама, която облепеният с рекламни надписи и изображения автомобил Ви осигурява.

Какви са видовете рекламни графики?

Според големината на автомобила и площта, която желаете да бъде облепена, видовете графики са два. При брандиране на автомобили върху техните прави и равни детайли използваме висок клас полимерно фолио 3M Scotchcal 50 или 3M IJ40 със съответния ламинат за печатаните стикери. А, при облепяне на явно изразени, дълбоки 3D повърхности, задължително използваме така нареченото Каст фолио – 3M 180mC със съответния ламинат.


Клиент:  Autopro.bg


Дата:  Март 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив