Биомед е основана през 1997 година с дейност доставка на реактиви за клинична лаборатория. B момента Биомед е един от лидерите в предоставянето на комплексни решения за оборудване и безпроблемна работа на Вашата клинична лаборатория.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за облепянето на техен фирмен бус с рекламни графики.

Брандиране на фирмен бус за Biomed, Пловдив

Проектът по брандиране за Биомед бе изпълнен с висок клас 3M фолио. Нашите опитни професионалисти работят единствено с доказани материали от лидерите на пазара. Това гарантира безпроблемна инсталация на графиките и дългосрочна трайност.

Частичното облепяне е популярен начин за брандиране, тъй като подчертава фино фирмената идентичност и насочва вниманието на минувачите към изложената реклама.

Защо да брандирам служебния си автомобил?

Отговорът е лесен. Брандирането на автомобили е най-сигурният и надежден начин да създадете 24-часова реклама за своя бизнес, с която не само да възвърнете първоначалната си инвестиция, но и да си спестите допълнителни разходи по популяризирането на Вашата дейност.

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове облепяне с рекламни графики. Стараем се изцяло да се съобразим с целите, желанията и бюджета на нашите клиенти, като в същото време изработваме реклама, която да служи години наред.


Клиент: Biomed


Дата: Април 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив