„Ник Доор“ е производител на гаражни врати, секционни и индустриални врати, ролетни врати, охранителни ролетки и други изделия, свързани със защита на собствеността. Компанията извършва монтажи в цялата страна. От ръководството за пореден път се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за облепянето на бус с рекламни графики.

Брандиране на фирмен бус за NikDOOR, Пловдив

Брандирането на автомобил NikDOOR бе изпълнено с висок клас фолио на 3M. Нашите професионалисти облепиха полимерно фолио 3M Scotchcal 50 в цвят Антрацит за фон и бели надписи. Тази серия фолио е предназначена за равни и повърхности с леки кривини, с отлична трайност при приложения на открито и закрито.

Старателното изпълнение на проекта доведе до създаването на елегантна рекламна визия. В комбинация с качествата на избраните материали се получава ефектна и дългосрочна външна реклама.

Рекламни графики върху автомобил

Всеки служебен автомобил е потенциална реклама за своя притежател. Изгодна инвестиция, с която бързо и качествено да се възползвате от 24-часова реклама.

Колко струва, какви са видовете и защо всъщност печелите с брандиране на автомобили? Нашият екип ще отговори на всичките Ви въпроси и ще създаде проект за ефективно облепне с графики за служебния Ви автопарк спрямо Вашите цели, мотиви и бюджет.


Клиент: NikDOOR


Дата: Април 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив