Stabil Engineering е доверен партньор на най-големите производители в България и лидер на пазара в областта на индустриалния инженеринг. Компанията повери на Рекламна агенция Медия Дизайн проекта по облепяне с рекламни графики на техния фирмен автопарк.

Облепяне на бус с рекламни графики Stabil Engineering

Рекламните надписи, които облепихме на фирмения бус са създадени от висок клас фолио 3M Scotchcal 50. То е полимерно и е специализирано за равни повърхности с леки кривини. Изображенията са от фолио за дигитален печат 3M Scotchcal IJ40. То също е полимерно, създадено чрез каландриране. Предоставя високо качество и трайност. Своиствата на тези материали ги правят отличен избор за брандиране на автомобили.

Получената рекламна визия представя фирмата достатъчно ясно и ефективно, тъй като дори в движение графиките правят впечатление и акцентират върху бранда.

Изгодна и печеливша реклама

Брандирането би направило колата Ви по-забележима и отличаваща се от всички останали. Друго ключово предимство е и факта, че този тип външна реклама дава най-доброто съотношение между инвестиция и възвръщаемост. Това е така, тъй като влагате средства единствено в облепянето с фолио, а след това се възползвате от безплатна реклама по всяко време, без допълнителни ресурси.


Клиент: Stabil Engineering


Дата:  Април 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив