Rewrad Gateway е HR компания, която през годините се доверяваше многократно на Рекламна агенция Медия Дизайн да изпълни различни проекти свързани с брандиране на техните офиси. Освен обемни букви и табели, за тях извършихме и брандиране на витрини и врати с пясъкоструйно фолио.

Брандиране на витрини и врати с фрост фолио

Свежите и ярки цветове са част от новия интериор в офиса на Reward Gateway. Осъществихме брандиране на витрина и врати с пясъкоструйно фолио на 5525-324 Sand Blast с ефектен дизайн. Атрактивните изображения на градове са отпечатани с висококачествен печат на плоска UV машина.

След облепване на врати и витрини в офиса на Reward Gateway, интериорът вече има ясен акцент, който няма как да остане незабелязан.

Интериорни решения за всеки бизнес

При брандиране на витрини и врати например, много лесно и бързо се създава впечатляващ интериорен дизайн, който да представя Вашия бранд пред всеки клиент или посетител. На всяко интериорно помещение може да се вдъхне живот и стил с минимални усилия.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с професионалисти с опит, които работят с доказано устойчиви и качествени материали. Не се колебайте да се обърнете към нас за консултация и изпълнение на Вашите идеи. Позволете бизнесът Ви да говори сам за себе си.


Клиент:  Reward Gateway


Дата:  Декември 2014


Гаранция: