HR компанията Reward Gateway повери нов проект на Рекламна агенция Медия Дизайн, като този път бе за брандиране на витрини в техен офис в град Пловдив. Създадохме за тях една нова и свежа визия, която да носи уют в синхрон с идентичността на фирмата.

Брандиране на витрини в офис за Reward Gateway, Пловдив

Надписът PLAY е направен от изрязано по контур, оптически прозрачно фолио – 3M Scotchcal Clear View. То е създадено по каст технология, самозалепващо е, и е специализирано за графики върху стъклени повърхности. Неговото високо качество на печат позволява изработката на различен и отличаващ се дизайн. Отлично решение за дългосрочни приложения както на закрити места, така и на открити.

Облепянето на витрини в офисни пространства е креативен начин интериорът да бъде изцяло променен и да се вдъхне живот в обстановката. Създаденият по-жив и цветен дизайн в Reward Gateway носи настроение и подчертава мисията на компанията.

Вашият индивидуален дизайн

Рекламна агенция Медия Дизайн е оторизиран производител на световния лидер 3M. Предлагаме богато разнообразие от видове фолио, с което да създадем индивидуален и тематичен за Вашия бизнес дизайн: фолио за рязане и печат, транслуцентно фолио, витражно фолио, светлоотразително фолио, ламиниращо фолио, фолио за защита и затъмняване на стъкла, архитектурно фолио с текстури и други.

Независимо дали става въпрос за интериорна промяна или външна реклама, ние имаме какво да Ви предложим. Нашият екип от професионалисти ще проектира и изпълни възложената задача бързо и качествено.


Клиент:  Reward Gateway


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив