Отсядайки в новото бижу на град Пловдив – DoubleTree by Hilton, ще имате възможност да се насладите и на изискана италианска кухня, съчетана с уютна атмосфера. IL Monte е модерен италиански ресторант, с просторна тераса и възможност за открито пространство през лятото и покрита зона през зимата.

Рекламна агенция Медия Дизайн извърши брандиране на витрини, с което заведението получи цялостен, завършен вид.

Брандиране на витрини за италиански ресторант IL MONTE

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в брандиране на обекти. Облепянето на витрините в ресторант IL MONTE бе направено с висок клас фолио, което създава популярният и предпочитан матиращ ефект. Пясъкоструйното фолио 3M 5525-324 Scotchcal Sandblast Film е полимерно и каландрирано, с прозрачно лепило, специализирано за инсталация върху витрини и прозорци. Декоративното фолио за стъкла кара надписът да изпъква още повече и придава елегантен акцент.

Създайте своята рекламна идентичност

Изграждането на тематична визия чрез външна реклама е неписано правило при отваряне на ресторанти, магазини, офиси, хотели и други., тъй като екстериорът на обекта е първото нещо, което прави впечатление у клиента. При цялостно брандиране на заведения се създава завършен облик, който „говори“ за Вас и привлича минувачите още от пръв поглед.


Клиент: DoubleTree by Hilton


Дата: Май 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив