О.СЕМ е частен дентален център, намиращ се в град Бургас. Там може да изберете иновативни, достъпни и ориентирани към пациента дентални услуги. В центъра разполагат със специалисти по протетична дентална медицина, лицево-челюстна и орална хирургия и дентални лекари, практикуващи в областите пародонтология, ендодонтия, ортодонтия и обща дентална медицина.

Ръководството на О.СЕМ повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн проект по външна реклама, като изпълнихме за тях няколко вида рекламни изделия.

Брандиране на Дентален център О.СЕМ

По проекта за външна реклама, изпълнен за Дентален център О.СЕМ, облепихме витрините със стикери пълноцветен печат. Така се създаде визуална комуникация, нужна за бързото ориентиране на клиенти и пациенти.

Освен това, изработихме и табела от еталбонд с вградени светещи релефни букви, изпълнени от 20мм плексиглас опал и фолио. Върху рекламното изделие присъства и логото на центъра, облепено с 3M SC 50-58 – цвят алуминий и страници с 3M Block-out фолио. Погрижихме се и интериорът да се отличи със стил, като пресъздадохме още веднъж логото на денталния център. Отново изпълнено от плексиглас и фолио.

Изделията бяха осветени с LED модули от корейския производител G.O.Q LED. Избраните светодиоди гарантиран спокойствие за напред, тъй като са доказано безопасни, икономични и трайни.

Външна реклама – приятелят на всеки бизнес

Има няколко основни направления във външната реклама: табели и обемни букви, тотеми, изделия от плексиглас и брандиране с фолио върху обект или автомобил. Рекламна агенция Медия Дизайн има над 20 години опит в тях. Разполагаме с дизайнери, които да оформят идеите Ви и опитни професионалисти, които да ги превърнат в реалност.


Клиент: Дентален център О.СЕМ


Дата: February 2021


Гаранция: 3 години


Град: Бургас