Във ветеринарен център КаВЕТ ще намерите всичко необходимо за Вашите домашни любимци. Центърът разполага с ветеринарна амбулатория и фризьорски салон, в който ще се погрижат за добрия външен вид на Вашия домашен любимец, използвайки професионални козметични продукти. Също така е на разположение и зоомагазин, предлагащ висококачествени храни и аксесоари.

От КаВЕТ се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на обекта, като създадохме няколко различни вида рекламни изделия за тях.

Брандиране на Ветеринарен център КаВЕТ

На първо място, за КаВЕТ изработихме 3 несветещи табели от еталбонд, които инсталирахме в различните части на обекта. Те са облепени с фолио. След това, създадохме една светеща табела с лице от плексиглас и алуминиеви профили, която да обозначава клиниката дори през тъмната част на денонощието. Тя е осветена с качествени и надеждни модули от корейския производител G.O.Q LED.

За да създадем цялостна визия, но също така да не ограничаваме достъпа на светлината, брандирахме витрините с перфо фолио с напечатани графики. Погрижихме се ветеринарният център да бъде разпознаваем и открояващ се, но в същото време без да се отклоняваме от главната идея.

Опит и доказано високо качество

Една от най-ефективните реклами е именно брандирането на обекти. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с богат асортимент от изделия, които да презентират Вашия бизнес. Вече над четвърт век превръщаме идеите в реалност и побеждаваме и най-сложните и нестандартни проекти. Освен това, използваме здрави, устойчиви и трайни материали, които Ви гарантират спокойствие години.


Клиент:  Ветеринарен център КаВЕТ


Дата:  Януари 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив