The Sunny Bakery е популярна пекарна, намираща се на ул. Зорница 7, град Пловдив. Името на обекта описва добре и атмосферата, която цари, както и обслужването, което ще получите. Там ще откриете разнообразни и вкусни предложения, за и по всяко време през деня. Едно от предимствата на пекарна The Sunny Bakery е, че притогвените изкушения са здравословни и подходящи за хранителни режими.

Брандирането на автомобил е един от ключовете към успеха

За пекарна The Sunny Bakery извършихме облепяне на автомобил с рекламни графики. Извършихме инсталацията с висок клас полимерно фолио, доверявайки се за пореден път на американския лидер 3M.

Брандирането на автомобили е популярно решение за реклама. Освен подходяща за всеки тип бизнес, тя има свойството да възвърне първоначалната Ви инвестиция многократно. В наши дни конкуренцията е наистина ожесточена, и за да сте конкурентоспособни е нужно да сте в крак с бизнес тенденциите.

Най-често служебните автомобили пътуват по предначертани маршрути тип седалище на компанията – клиент. Това означава, че вероятността да привлечете нови клиенти или да напомните за Вашия бизнес на настоящите само с присъствието на служители на компанията и брандиран автомобил е много висока.

Колко струва облепянето на служебен автомобил с рекламни графики?

Има няколко вида брандиране на автомобили, от които да изберете, за да презентирате своя бизнес. Ние от Рекламна агенция Медия Дизайн разполагаме с професионалисти с дългогодишен опит, които освен да създадат рекламния дизайн, имат уменията да го инсталират по най-качествения начин.


Клиент:  The Sunny Bakery


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив