ASG TIR Shop е основана през 2014 г и е дъщерна фирма на ASG ITT Ltd. Основната дейност на компанията е продажба на авточасти и консумативи за товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета. През годините от ASG ITT Ltd са поверявали на Рекламна агенция Медия Дизайн редица проекти. Доволни от изпълнението на задачите, и за надграждане на своята реклама, от ръководството ни се довериха и за брандирането на служебен бус.

Облепяне на служебен бус с рекламни графики – ASG TIR Shop

За облепянето на служебния бус на TIR Shop използвахме висок клас полимерно фолио на световния лидер 3M. Винаги се доверяваме на американската компания при избора на материали, заради доброто качество и иновативните технологии, с които създават своите продукти. При облепване на печатни стикери върху прави и гладки автомобилни детайли, както в случая с ASG, използваме 3M IJ40 фолио със съответния ламинат.

Полученият резултат е ефективно средство за реклама на компанията, тъй като съдържа най-важната информация върху автомобила: лого, сфера на дейност и подробна информация за контакт.

Брандирането на автомобили като рекламна стратегия

Не е тайна, че брандирането на автомобили дава най-доброто съотношение между първоначална инвестиция и възвръщаемост. Веднъж след инвестиране в облепяне на автомобил с рекламни графики, Вие се сдобивате с 24-реклама, която напомня за Вашия бизнес. Това е популярна практика за външна реклама сред компаниите, тъй като спомага компанията да бъде все по-разпознавана от потребителите.


Клиент:  ASG TIR Shop


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив