AXAT Nuts са популярни със своите първокласни ядки и сушени плодове. Богатият им асортимент ги прави едни от най-разпознаваемите фирми в съответната сфера. Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на техен служебен автомобил.

Брандиране с рекамни графики и пълноцветен печат

Брандирахме фирмения автомобил на AXAT Nuts с рекламни графики и пълноцветен печат, доверявайки се отново на американския лидер – 3M при избора на материали. Графичните изображения са постигнати с 3М фолио за дигитален печат, специално предназначено за несветещи реклами.

При частичното облепяне е характерно създаването на акцент върху Вашия бранд. Този ефект се получава, когато освен информация за контакт, автомобилът Ви бъде облепен и с тематично за Вашия бизнес изображение. По този начин то се превърща във Ваша запазена марка.

Защо да брандирам служебния си автомобил?

Брандирането на автомобили е най-сигурният и надежден начин да създадете 24-часова реклама за своя бизнес, с която не само да възвърнете първоначалната си инвестиция, но и да си спестите допълнителни разходи по популяризирането на Вашата дейност.


Клиент:  AXAT Nuts


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив