BILDA INVEST е инвестиционна компания с основна дейност придобиване и управление на активи в сферата на недвижимото имущество. Основните сегменти на строителство, с които се занимават са семейни комплекси – кооперации и луксозни къщи и търговски и индустриални обекти.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за облепяне с рекламни графики на служебен електромобил.

Брандиране с рекламни графики на фирмен автомобил Bilda INVEST

Нашият екип извърши облепянето на електромобил с висок клас полимерно фолио от американския производител 3M. Създадената цветна и елегантна визия е в синхрон с фирмената идентичност. Мобилната реклама предоставя ясна и конкретна информация, така че дори и в движение да рекламира успешно фирмата. Това е едно от предимствата при брандиране на автомобили, получавате средство за популяризиране на Вашия бизнес 24 часа в денонощието.

Представителна реклама за всеки бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в изработката на външна реклама. Спрямо нуждите и мотивите на всеки клиент, нашият екип проектира и изпълнява задания за традиционни или по-специфични рекламни изделия. Наш главен приоритет е да се сдобиете с представителна и елегантна реклама, която да Ви служи години наред.


Клиент: Билда Инвест


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив