„Вход Мениджър“ предоставя на своите клиенти административна, финасова, организационна, техническа и юридическа услуга, свързана с поддръжка и управление на сгради. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за облепянето на техен фирмен автомобил с рекламни графики.

Брандиране на фирмен автопарк за „Вход Мениджър“

Проектът по облепянето на служебните коли на „Вход Мениджър“ бе изпълнен с графики от висок клас фолио – 3M Scotchcal 50. Това е полимерно фолио, предназначено за равни и повърхности с леки кривини. Изключително подходящо за рекламни надписи върху превозни средства.

Създадената нова визия на автомобилите ги прави достатъчно атрактивни и открояващи си, за да презентират и рекламират компанията успешно – в движение или на паркинг.

Видове брандиране на автомобили

Небезизвестен е фактът, че при брандиране на автомобили получавате бърз и ефективен резултат. Стратегията е подходяща за всеки тип бизнес и дава бърза възвръщаемост на първоначалната инвестиция. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове облепяне с рекламни графики. Целта е да предоставим избор на своите клиенти, който да е изцяло съобразен с техните мотиви и бюджет.


Клиент: „Вход Мениджър“


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив