„Велди – 1“ ООД е основана през 2003 година с основна дейност производство на яйца за консумация от свободни кокошки – алтернативен метод на отглеждане, съобразен с последните изисквания на Европейския Съюз. В продължение на няколко години фирмата изнася продукцията си за Швейцария, което доказва качеството на изходната продукция.

Брандиране на фирмен бус

Брандирането на автомобили като утвърдена бизнес стратегия, доказано повишава доходите на компаниите. Този тип реклама има свойството да Ви възвърне първоначалната инвестиция многократно. По този начин пестите средства по странични разходи за популяризирането на дейността и предлаганите от Вас услуги.

За Велди – 1 извършихме семпло брандиране, фокусирано върху презентацията на фирмена информация и изображение, което дори от далеч да създава ясна представа за сферата на дейност. Използвахме висок клас полимерно фолио и се доверяваме на американската компания 3M, заради доброто качество и иновативните технологии, с които създават своите продукти.

Видове и цени

Според индивидуалните мотиви и цели на всеки клиент, съществуват различни видове брандиране със съответно различна ценова листа. От Рекламна агенция Медия Дизайн може да изпълним брандиране на автомобили с подготвен от Вас дизайн или нашият екип от опитни дизайнери да създаде подходяща за бизнеса Ви визия.


Клиент:  Велди – 1


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив