Don Construction Products Ltd. (DCP) е световен лидер в разработването, производството и продажбите на високотехнологични продукти, както и в обслужването на професионалните клиенти от строителната индустрия и поддръжката.

От Дон Констракшън Продуктс България се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на техен фирмен бус.

Облепяне на фирмен бус с рекламни графики DCP.bg

Нашият екип извърши частично брандиране с рекламни графики на служебен бус. При изпълняването на такъв тип проекти е важен дизайнът и посланието на рекламата да са достатъчно атрактивни и грабващи, за да оставят впечатление у минувачите дори в движение. Погрижихме се новата визия на превозното средство да е точно такава. Крайният резултат е повече от добър, а освен това и траен.

Ключов фактор за устойчивостта на всички автомобили, които Рекламна агенция Медия Дизайн брандира е фактът, че използваме висок клас фолио. Доверяваме се на американския лидер 3M и това ни прави уверени да даваме гаранция на рекламните графики.

Как и защо се брандират автомобили?

Има няколко вида изпълнение на проекти по брандиране на автомобили, според желанието и нуждите на клиента. А причините, поради които е толкова популярна практика не са никак малко. Безплатната реклама не е мит. При облепянето на служебен автомобил с рекламни графики, си възвръщате първоначалната инвестиция многократно и то за кратък срок. Това е така, защото Вашият автопарк презентира биснеса Ви денонощно и спестявате средства за реклама.


Клиент:  Дон Констракшън Продуктс
България


Дата:  Април 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив