Фирма „ФЛОРАНА“ е създадена през 2013 година. Основната дейност на фирмата са вносът и дистрибуцията на цветя и банани в ЕС и България от трети страни – основно Еквадор и Кения. Компанията се развива успешно и през 2018 г. започва да оперира със собствена марка – SUNDO.

От ръководството на „ФЛОРАНА“ повериха проекта по брандиране на техен камион на Рекламна агенция Медия Дизайн.

Брандиране на фирмен камион – Sundo

Създадените графики за облепянето на камион Sundo са изработени от фолио за широкоформатен печат – 3M IJ40-10 и съответен ламинат. Това е полимерно, каландрирано гланц фолио за дигитален печат с дебелина 75 микрона. Подходящо е за прилагане към повърхности с леки кривини. Отличен вариант за приложения на открито и закрито и графики на автомобили.

24-часова реклама на Вашия бизнес

При брандиране на автомобили инвестирате в реклама, която „говори“ за Вашия бизнес без почивен ден. В движение или на паркинг, облепеният с рекламни графики автомобил привлича вниманието на потенциалните Ви клиенти. Първоначалната инвестиция има бърза възвръщаемост, а междувременно спестявате от допълнителни разходи за реклама. Всички тези предимства превръщат брандирането на служебен автопарк в ефективна и популярна стратегия.


Клиент: Sundo


Дата: Ноември 2021


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив