Брандиране на шоурум Врати Експерт в град Пловдив

Фирмата има няколко шоурума, намиращи се на територията на цялата страна. В тях се продават интериорни и екстериорни врати от премиум производители. За това брандиране на шоурум в град Пловдив сме изработили две светещи табели с лице от винил с конструкция от алуминиеви профили, прахово боядисани в черен цвят.

Целият проект по брандиране на шоурума има за цел да се открои в обкръжаващата го среда, да спре вниманието на потенциалните клиенти и да привлече нови такива. За това сме изработили различни рекламно-информационни елементи. Приложили сме различни системи за разгласа на обекта. Светещи и несветещи табели, облицовка от бонд, надписи от фолио за цялостното брандиране на търговския магазин.

Лицето на светещите табели е от винил 3M™ Panagraphics™ III и фолио за светещи реклами на 3MTranslucent™ 2330. За осветяване са използвани висококачествените светодиоди G.O.Q. LED™ с чип Samsung™. Те гарантират ниска консумация на електроенергия и ярко светене на надписа.

Система от рекламни елементи – съчетание на различни технологии за един цялостно завършен проект

Винилна реклама за Врати Expert, Европейско качество, Директен вносител.
Винилно рекламно табло

Голямата винилна реклама вляво, е част от цялостното брандиране на шоурума на Врати Expert. Тя е изпълнена със специална система от алуминиеви профили, която позволява от една страна лесен и качествен монтаж, а от друга – трайност на готовата табела. Последващата лесна смяна на винилното лице дава възможност на клиента да прави периодични промоции. Нашата система също гарантира трайност и надеждност.

Към проекта има и цялостно обличане на фасадата с алуминиев композитен панел – еталбонд в цветовете на фирмата, а цялостната картина е завършена с брандиране на витрините с фолио с дигитален печат.

Гаранция 3 години

Освен, че Врати Expert получиха един изцяло завършен проект, те имат и спокойствие, че всички рекламно-информационни елементи по брандиране на шоурума имат пълна 3-годишна гаранция за живот.


Клиент:  Врати Expert


Дата:  Февруари 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив