Клиент: Врати Expert

Дата: Февруари 2016

Гаранция: 3 години

Вид: Светещи табели с винил

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Брандиране на шоурум Врати Експерт в град Пловдив

Фирмата има няколко шоурума, намиращи се на територията на цялата страна. В тях се продават интериорни и екстериорни врати от премиум производители. За този съвместен проект в град Пловдив сме изработили две светещи табели с лице от винил с конструкция от алуминиеви профили, прахово боядисани в черен цвят.

Целият проект по брандиране на шоурума има за цел да го открои в обкръжаващата го среда и да спре вниманието на потенциалните клиенти. За целта сме изработили различни рекламно-информационни елементи – светещи и несветещи табели, облицовка от бонд, надписи от фолио за цялостното брандиране на търговския обект.

Лицето на светещите табели е от винил 3M™ Panagraphics™ III и фолио за светещи реклами на 3MTranslucent™ 2330. За осветяване са използвани висококачествените светодиоди G.O.Q. LED™ с чип Samsung™. Те гарантират ниска консумация на електроенергия и ярко светене на надписа.

Брандиране на шоурум – съчетание на различни технологии за един цялостно завършен проект

Винилна реклама, Врати ЕкспертГолямата винилна реклама вляво, е част от цялостното брандиране на шоурума на Врати Expert. Тя е изпълнена със специална система от алуминиеви профили, която позволява от една страна лесен и качествен монтаж, а от друга – трайност на готовата табела. Последващата лесна смяна на винилното лице дава възможност на клиента да прави периодични промоции.

Към проекта има и цялостно обличане на фасадата с алуминиев композитен панел – еталбонд в цветовете на фирмата, а цялостната картина е завършена с брандиране на витрините с фолио с дигитален печат.

Гаранция 3 години

Освен, че Врати Expert получиха един изцяло завършен проект, те имат и спокойствие, че всички рекламно-информационни елементи по брандирането на шоурума имат пълна 3-годишна гаранция.