Брандиране на „Ветеринарна Клиника Карагьозов“, Пловдив

Повече от 20 години екипът на „Ветеринарна Клиника Карагьозов“ работи за здравето и комфорта на Вашите домашни любимци. При тях ще откриете богат асортимент от храни и аксесоари. Опитните професионалисти предлагат широк спектър иновативни и усъвършенствани практики в областта на профилактикa, хирургия и лечение.

От ръководството на клиниката повериха проекта по външна реклама на Рекламна агенция Медия Дизайн, като нашият екип създаде различни видове изделия за обекта.

Брандиране на „Ветеринарна Клиника Карагьозов“

Рекламните табели са изработени от здрави и устойчиви алуминиеви профили и лице от винил на най-реномираният производител в бранша – 3M. 3M Panagraphics III е гъвкаво винилно платно, предназначено за изработка на светещи реклами, което е комбинирано с транслуцентно фолио 3М 2330 Film за създаване на завършен и ефектен външен вид.

Създаването на обемни букви Pet Market, Jozy, Fresh dog&cat е извършено благодарение на специалната ни система от Алурапид. Буквите са с плексигласово лице и алуминиеви страници.

Изделията са осветени с висок клас светодиодни модули G.O.Q LED с чип Samsung. Те са гарантирано безопасни и трайни. Това тяхно предимство удължава живота на светещата реклама.

Защо да брандирате обекта си?

При брандиране на обекти, всеки бизнес ясно заявява присъствието си. Различните видове рекламни изделия помагат на потенциалните клиенти да опознаят и запомнят Вашия бранд. Създава усещане за сигурност и престиж, което е една от първите крачки към печеленето на потребителите.

Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в обастта на външна реклама. Нашите опитни професионалисти проектират и реализират индивидуални и сложни проекти, покриващи високите ни изисквания за качество и вид.


Клиент: „Ветеринарна Клиника Карагьозов“


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив