Клиент: British American Tabacco

Дата: Февруари 2010

Гаранция: 3 години

Вид: Светещи табели с винил

Осветление: Луминисцентни лампи Philips

Град: Пловдив

Светещи табели с алуминий и винил за денонощен магазин

sveteshta_tabela_pall_mallИзработените за денонощен магазин до бинго Балкан, в град Пловдив светещи табели са част от брандирането на обекта. С тази атрактивна светеща реклама магазинът се откроява от фона на сградата и се забелязва отдалече. Очертаването на обекти със светещи табели е добър подход за реклама на търговски марки и за налагането им на пазара. Те се превръщат в лицето на бранда, представяйки го в най-добрата му светлина. За табелите Pall Mall са използвани алуминиева система профили и винил 3M Panagraphics III. Тъй като алуминиевите профили са елегантни, те изглеждат много добре, когато се гледат отблизо. В този случай това е важен факт, защото магазинът е разположен в центъра на града, на главната улица, и всеки ден потоци от хора преминават покрай него. Винилното платно отлично разпределя потока светлина на табелите. За осветяването на табелите са избрани луминисцентни лампи Philips с ярка светлина, но не толкова икономични, колкото светодиодите.

Трайна система с красив външен вид

Алуминиевите профили на светещите табели Pall Mall позволяват фина и прецизна сглобка. С тях всеки детайл е изпипан и крайният резултат изглежда отлично. Освен това винилното платно е идеално изпънато, благодарение функционалността на системата от алуминий. Не се появяват следи от ръжда, нито издуване на винила. И след 10 години табелите с алуминиеви профили ще са без никакви забележки, дори могат да заблудят неспециалисти, че са напълно нови.

Леки и удобни за монтиране

Светещи табели Pall Mall с профилна система от алуминий са леки и монтажът се улеснява, освен това при необходимост бързо може да се преместят на друг обект. На практика това скъсява времето за монтаж и спестява на клиентите средства. Алуминиевата система е с дълъг живот без поява на дефекти и свива разходите за поддръжка – няма да се налага да се боядисват профилите или каквато и да е друга обработка.