Ритъм 4 ТБ ООД е лицензиран доставчик на електроенергия на свободния пазар от 1991 г. Компанията търгува с електроенергия в България и чужбина и е сертифицирана по ISO 9001:2015 за сигурност и качество на услугата. Като координатор на балансираща група, фирмата се отличава с прецизното си прогнозиране на потреблението на електроенергия и с изготвянето на търговски графици, съобразени с нуждите на клиентите и пазарните тенденции.

От ръководството на компанията ни довериха цялостното брандиране на фирмения автопарк. Преобразихме автомобилите с качествени и трайни надписи от фолио и грабващ погледите дизайн.

Облепяне с фолио 3M за елегантна и дълготрайна визия

Новата външна реклама на фирмените автомобили изпълнихме с полимерно, каландрирано фолио за печат 3M за всички надписи във фирмените цветове на Ритъм 4 ТБ. Задната част на колите има ефектен акцент в ярко червено, който успяхме лесно да апликираме на неравната повърхност, благодарение на каст фолио 3M IJ180 и сръчните ни инсталатори. Тази серия е специализирана за облепяне на автомобили, със уникални лепилни технологии, ускоряващи времето за инсталация и помагащи за перфектно прилепване към кривини.

Логото и всички данни на фирмата са позиционирани на места, където ще са видими добре и ще грабват вниманието. Стилният брандинг ще рекламира компанията по всяко време на денонощието, по време на път или на паркинг.


Клиент: Ритъм 4 ТБ ООД


Дата: Март 2024 


Гаранция: 2 години


Град: Стара Загора