Още един от автомобилите на фирма „Генев – Т.С.” ЕООД, град Пловдив се сдоби с представителна и атрактивна реклама. Този път рекламната графика акцентира върху оборудване за градината, за което „говори“ и свежият зелен цвят.

За реализирането на проекта за външна реклама, използвахме най-доброто фолио в категорията за печатна графика 3M IJ280. Самозалепващото фолио е проектирано за цялостно или частично облепяне на превозни средства, така че да покрие високите стандарти на това приложение и изискванията на най-добрите инсталатори.

Бъдете различни, за да ви видят

Предложихме аналогична визия на тази, която изпълнихме за автомобила, рекламиращ СПА оборудването. Целта е да създадем идентичност и разпознаваемост на компанията. Раздвиженият и модерен дизайн с цветове от зелената гама, в комбинация с красиви изображения, допринася за атрактивния вид на фирмения автомобил. Те са разположени от двете му страни. Логото и контактите също присъстват, апликирани на предния капак и задните врати на пикапа.


Вижте също: Облепяне на автомобил за Genev Pools & SPA с фолио за печат от най-висок клас


Перфектна графика, благодарение на флагмана на 3M – фолио IJ280

Каст фолио IJ280 е с подобрена технология на лепилния слой 3M Comply™ v4 за лесно освобождаване на въздуха и гладко прилепване дори към големи кривини. Благодарение на 3M Controltac™ технологията пък, апликаторите имат възможност за безпроблемно репоцизиониране до получаване на перфектен резултат. Друго голямо предимство на фолиото за скоростното брандиране на автомобили, е сухият метод на инсталация.

Относно качеството на печат – с 3M IJ280 графиките за автомобили са без аналог. С това фолио се постигат изключително ярки и наситени цветове, а поставяйки съвместимия ламинат безупречната визия на автомобила е гарантирана за доста дълго време. Друг важен фактор за качеството е и техниката, с която се отпечатва. В Медия Дизайн въведохме в експлоатация последно поколение принтери, които са одобрени от 3M за отлични резултати на графичните реклами, заради което се покриват от 3M MCS Warranty. Като 3M оторизиран производител, работим изключително с 3M фолио, за да гарантираме отлично качество в дългорочен план на изпълнените реклами


Клиент: Genev Pools & SPA


Дата: Август 2023


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив