Стабил Инженеринг е доверен партньор на най-големите производители в България и лидер на пазара в областта на индустриалния инженеринг. Компанията проектира, внедрява и поддържа иновативни системи за идентификация, инспекция и етикетиране, съобразени с нуждите на всяка производствена линия.

От ръководството на фирмата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на техен фирмен автомобил.

Брандиране на фирмен автомобил Stabil Engineering

При брандирането на служебната кола на Stabil Engineering използвахме 3M Scotchcal 50 за изпълнението на рекламните графики. Това е висок клас полимерно фолио, предназначено за равни и повърхности с леки кривини. Отличен избор за надписи и графики, изискващи трайност.

Съобразен със сериозността на компанията, крайният резултат е елегантен и тематичен. В същото време рекламата привлича вниманието на минувачите, а изобразената информация е ясна и конкретна.

Изберете своята денонощна реклама

Практиката при брандиране на автомобили доказва, че това е изгодна и ефективна рекламна стратегия. Тя дава възможност да си възвърнете първоначално вложената инвестиция многократно и след това дори да пестите от средства за реклама. Това е така, защото Вашият брандиран автопарк „работи“ за Вас 24-часа в денонощието, като печели вниманието на бъдещите Ви клиенти.

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове облепяне на автомобили с графики, изцяло съобразени спрямо Вашите цели, мотиви и бюджет.


Клиент: Stabil Engineering


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив