Автосервиз West Service е част от европейската верига автосервизи под логото на Q-Service, която предлага висококачествени услуги за ремонт на автомобили. Сервизът е модерно оборудван и разполага с квалифицирани специалисти. За обслужването на всички автомобили се използват части от водещи производители с доказано качество, за да се гарантира перфектна им работа след сервиза. Тук може да ремонтирате своето превозно средство, докато все още е в гаранция, без да я губите, като сами избирате частите.

През 2017 година, от ръководството на West Service, ни потърсиха за изработка и монтаж на представителна външна реклама.

Светещи обемни букви за логото на сервиза

За брандирането на сервиза, от компанията избраха светещи обемни букви със страници от Алурапид и лице плексиглас. Изработихме три светещи надписаWest Service“, „Q-Service“ и „Булстрад Vienna Insurance Group“, които откроиха сградата на сервиза и я направиха ясно забележима. С помощта на фолио за светещи реклами 3M, създадохме визията на всяко от логата и придадохме специфично светене.

Системата за обемни букви с алуминиеви страници, освен че изглежда елегантно, е устойчива и здрава. Използването й гарантира рекламни надписи с висока трайност и отлична визия за години напред. Благодарение и на качественото LED осветление с LED модулите на G.O.Q. LED, рекламата няма нужда от поддръжка и функционира безпроблемно.


Клиент: Автосервиз West Service


Дата: Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Добавихме и още два надписа с логата на застрахователни компании

По желание на клиентите ни от West Service, след няколко години инсталирахме и още два светещи надписа с логата на Армеец и Бул Инс. Те се вписаха идеално в рекламната визия на сервиза. Изработени са по аналогичен на първоначалните три надписа.

Медия Дизайн предлага брандиране на всякакви обекти със светещи и несветещи табели, обемни букви и тотеми. Ние ще е погрижим да създадем представителни и качествени рекламни изделия, които презентират подобаващо Вашия бизнес и да спомогнат за успеха му.

West Service Пловдив - брандиране на автосервиз с обемни букви