Ресторант-градина Национал освежи своята външна реклама и вече радва своите гости с ярко светещи и стилни надписи: един от златна неръждавейка и друг – от алуминий и плексиглас. Първият инсталирахме на входа на градината, а вторият – над централния вход на ресторанта. Всеки от тях изглежда елегантно и идеално кореспондира със заобикалящата го обстановка.

Устойчиви и представителни светещи букви за обичания ресторант в Хисаря

Известен със своите кулинарни творения, ресторант Национал в Хисаря е притегателен център за жители и туристи. Изработихме представителни светещи букви с алуминиеви страници и лице от червен плексиглас „Национал“, които да красят ресторанта и да привличат погледите. Този вид обемни букви се отличава с устойчивост и изящна визия, затова се предпочита от много компании. За осветяването им използваме дълготрайни и ефективни LED модули на най-добрите в световен мащаб компании, с които те получават гаранция от 3 до 5 години. Спокойствието и успехът на нашите клиенти са приоритет за нас, затова се грижим да им предоставим качествени рекламни изделия, които да им служат вярно за години напред.


Вижте също: Светещи букви от златна неръждавейка за ресторант в Хисаря


Букви от черен плексиглас за по-малкия надпис

Несветещи черни букви „ресторант“, изработени от плексиглас, са допълващият елемент на фасадната реклама. Те са по-фини и добре се съчетават с червените букви „Национал“. За буквите от плексиглас са характерни ефектен външен вид и здравина, както и лесна обработка. Могат да се създават по-нестандартни надписи с извивки. Материалът има луксозен гланцов блясък, който го прави подходящ и за по-луксозни приложения.

В Медия Дизайн разполагаме със специализирана работилница и оборудване за обработка на плексиглас и други пластмаси. Нашите опитни професионалисти изпипват и най-дребните детайли, за да гарантираме безупречен вид и трайност на рекламите. Можем да създадем и нетрадиционни изделия от плексиглас, по дизайн специално за вашите нужди, като стелажи, дисплеи, поставки, номера за стаи и други.


Клиент: ресторант Национал


Дата: Май 2023


Гаранция: 3 години


Град: Хисаря