Там, където се чува нежното ромолене на преминаващите реки, край прекрасната и живописна природа, се намира и АРТЕ СПА & ПАРК Хотел, където поставихме обемните букви във Велинград. Той перфектно съчетава лукс и уют с арт инсталации и декоративни елементи, които допринасят за ефектния и елегантен дизайн на хотела. АРТЕ разполага с прекрасни хотелски стаи и апартаменти, ресторанти пълни с кулинарни изкушения, спа, вътрешен и външен басейн. За да се съобразим с иновативния дизайн на хотела и да изпълним възложената ни задача, проектирахме няколко елементи за рекламата на 5-звездния хотел.

Светещи букви засияха в гъстите гори на планина Родопи

За изпълнението на обемните букви в град Велинград, които поставихме на фасадата, на ресторанта и на спа помещението, подходихме по следния начин. Комбинирахме два цвята плексиглас, като основната част (страниците) на обемните букви изработихме от черен плексиглас, а лицето от бял. По този начин постигнахме по-ясно и категорично, насочено напред, осветяване. Осъществихме монтажа с помощта на дистанционери. Те осигуряват разстояние между рекламния елемент и повърхността, на която е поставен. По този начин създадохме атрактивно задно осветяване тип „ореол“ за всички инсталации.

Този тип светещи букви за хотел се открояват със стил и прецизност, които допринасят за цялостния комфорт на гостите. Вертикалният надпис, който гласи „ Arte Hotel “ е изработен от висококачествена неръждавейка, която боядисахме в цветовете на останалите букви, за да уеднаквим рекламните надписи.

Лого, вдъхновено от планината

Логото е най-яркият и отличителен признак на всеки бизнес, компания или организация. За неговата изработка подходихме по сходен начин. В основата си е изпълнено от плексиглас, но лицето е облепено с 3M фолио за рекламни графики. А за да бъдем сигурни, че рекламата ще свети ярко и равномерно дълги години наред се доверихме на G.O.Q. LED. Светодиодните модули идват със висок стандарт на водозащита – IP68 и предпазват рекламата от нежелани дефекти.

Така постигнахме, не само страхотна визия, която да отговаря на високия стандарт на хотела, но и дълготрайна и качествена рекламна инсталация от букви във Велинград.


Клиент:  АРТЕ СПА & ПАРК Хотел


Дата:  Ноември 2016


Гаранция: 3 години


Град: Велинград