От „Печатница на Българска народна банка” АД отново ни гласуваха доверие за изработката на рекламни изделия. Този път брандирахме сградата отвън с престижни и луксозни букви от златен инокс.

Светещи букви и лого на печатницата над входа

Рекламните букви и лого инсталирахме върху стабилна метална конструкция от инокс, поставена на козирката над входа на печатницата. Погрижихме се инсталацията да е сигурна и надеждна, за да гарантира безопасна и дълготрайна експлоатация на изделието.

Обемните букви и гербът са изработени с корпус от златна неръждавейка и лица от плексиглас, с апликирано златно фолио за светещи реклами. Така изпълнени, буквите светят насочено напред с ярка и равномерна светлина. За осветлението използвахме висококачествените светодиодни модули на една от водещите в световен мащаб компании – G.O.Q. LED. Комбинацията от посочените материали с доказан произход и качество предоставя устойчивост и непроменена представителна визия на външната реклама за години напред.

Отличен имидж и луксозно излъчване с букви от инокс

Освен светещите надписи, поставихме и несветещи букви. Те са монтирани на лицето на козирката и идеално допълват рекламата на обекта. Изработени са изцяло от златна неръждавейка.

Обемните букви от неръждаема ламарина ( инокс ) засвидетелстват лукс и престиж на рекламираните бизнеси. Изработват се както светещи, така и без осветление, но и в двата случая отразяват висок стандарт и класа. Внушителният им външен вид впечатлява с елегантност и стил. Ето защо от Печатница на БНБ ги предпочетоха за своето представяне.


Клиент: Печатница на Българска народна банка АД


Дата: Април 2023 


Гаранция: 3 години


Град: София