Повече от 20 години жителите и туристите на град Хисаря се радват на автентичната българска кухня и уютната обстановка на ресторант-градина Национал. Мястото предразполага към спокойни и незабравими моменти със семейството и приятелите за обяд или вечеря в ежедневието, както и за отпразнуване на тържество. Домашният уют се усеща във всеки детайл от обстановката, а просторната градина носи хармония и свежест.

Във връзка с ребрандирането на ресторанта, собственикът му ни потърси за дизайн и изработка на изделия за външна реклама. С новите светещи реклами, заведението стана още по-приветливо и привлекателно за клиентите.


Вижте също: Елегантни обемни букви обновиха екстериора на ресторант


Луксозен надпис с името на ресторанта насочва към градината

Върху основа от дърво, предоставени ни от клиента, монтирахме светещи обемни букви от иноксресторант-градина Национал“. Получи се ефект на старинна табела, но изпълнена със съвременна технология и материали. Буквите от златна неръждавейка с драскан ефект са като едно бижу, което придава луксозна нотка на обстановката, запазвайки автентичността.

Спецификата при изработката на тези обемни букви с дистанционери е в това, че са много малки и фини, което при работата с неръждаема ламарина е доста трудоемко. Осветяването на надписа също бе специфично, като за целта използвахме висок клас LED модули, за да гарантираме безпроблемна и надеждна работа на рекламата. Светодиодното осветление е с топло и меко светене с ореол около всяка буква, което хармонично допълва комбинацията на метал и дърво на рекламата.

Вложихме много прецизност и старание, за да направим безупречни светещи букви, които да се вписват в атмосферата на заведението и да посрещат клиентите дълго време.


Клиент: Ресторант-градина Национал


Дата: Май 2023


Гаранция: 3 години


Град: Хисаря


Видео: Контражурно светещи букви от златен инокс за ресторант