Разположен в красивия пограничен град Златоград, най-новият и модерен хотел Аква Спа Хотел Златоград вече привлича своите първи посетители с чудесното си местоположение, разнообразие от уелнес и спа процедури и перфектно обслужване. Хотелът разполага с всичко необходимо, за да се насладите пълноценно на своята почивка. А ако решите да се разходите из града, ще имате възможността да се запознаете с богатата култура и многовековна история на Златоград.

Ръководството се обърна към екипа на Медия Дизайн за изграждането на цялостната рекламна визия на спа хотела, включително светещи номера за стаите, рекламен тотем, обемни букви и табели с контражурно осветление за екстериора и интериора.

Светещи букви от неръждаема стомана с ефектно LED осветление

На фасадата на хотела монтирахме устойчива и престижна външна реклама – светещи букви от неръждавейка (инокс) с драскан ефект. Този тип обемни букви са изискано и по-луксозно решение за реклама. Могат да се изработват в различни по сложност форми. Един от вариантите за инсталиране, както при надписа на спа хотела в Златоград, е да се монтират на разстояние от стена.

Целта се да се създаде т. нар. „ореолен ефект на светене. Във всяка от буквите от името на хотела има вградени сини LED модули на един от водещите производители за LED осветление – G.O.Q. LED. Светлината се отразява от стената и надписът се огрява в красиво синьо сияние.

В комбинация с инсталираното надеждно осветление, трайността на обемните букви е гарантирана за години напред. На практика, неръждаемата стомана не „остарява“ – не жълтее, не ръждясва, не се свива. Така светещата реклама остава непокътната и изглежда като нова и след дълга експлоатация. С изработката на тези обемни букви, от Аква Спа Хотел Златоград могат да са спокойни за вида и безопасността на своята реклама задълго.


Клиент:  Аква Спа Хотел Златоград


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Златоград