Aspi Group e компания със седалище в град Пловдив, която има дългогодишен опит в областта на туризма и инвестициите в недвижима собственост. Фирмата развива своята дейност в изграждането, продажбите и управлението на висок клас апартаментни комплекси в цялата страна, както и в предлагането на индивидуални и пакетни услуги от туристически характер.

От Aspi Group се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на изящни иноксови букви със задно осветяване.

Обемни букви от инокс със задно осветяване за Aspi Group, Пловдив

Погрижихме се интериорът в сградата на Aspi Group да се отличи и да засвидетелства още веднъж утвърдения имидж на компанията. Елегантните и впечатляващи обемни букви бяха изработени от инокс и монтирани на разстояние от стената чрез дистанционери. Използвахме техниката за задно осветяване, за да създадем този амбиентен ореолен ефект.

Завършеното рекламно изделие се отличава освен със стил, но и със здравина. Този тип обемни букви от инокс са трайни и устойчиви на атмосферните въздействия – горещина, влага, студ. Имат неограничен живот, а в нашата практика не веднъж сме ставали свидетели на това как дори след 15 години, обемните букви от неръждаема стомана си остават непроменени.

Надеждно осветяване за надеждна реклама

Доверихме се за пореден път на G.O.Q LED при избора на LED модули. Корейският производител предоставя високо качество на достъпни цени, като гарантира освен трайност и безопасност. Това тяхно предимство, от своя страна пък удължава допълнително живота на светещата реклама.


Клиент: Aspi Group


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив