СПА хотел Исмена е истинско бижу в град Девин. Гостите им имат възможността да се насладят на уютна и комфортна обстановка, която да им създаде неповторим спомен за техния престой. Хотелът разполага с голямо разнообразие от услуги, които да допринесат за задоволяване на нуждите на гостите.

От ръководството на СПА хотел Исмена повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн проект за създаване на рекламни изделия – както външни, така и интериорни. Част от това, което нашият екип изработи за тях са и иноксови интериорни букви и лого.

Релефни букви от неръждаема ламарина за СПА хотел Исмена

Изделията са изработени от златна неръждаема ламарина. Този материал придава изразен луксозен акцент върху всеки интериор или екстериор. Отличният му външен вид не е единственото му предимство. Освен това, иноксът е изключително издръжлив и траен. Спестява значително количество средства от поддръжка, релефни букви от този тип осигуряват спокойствие на своя притежател за дълги години наред.

Нека Ви забележат!

Обемните букви са популярен начин да създадете внушително първо впечатление. Използват се както за привличане на внимание, така и за утвърждаване на фирмен имидж. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове и начини за изработка на обемни букви, а нашият екип от дългогодишни професионалисти ще Ви помогнат като проектират и изработят реклама, която най-добре да описва, подчертава и презентира Вашият бизнес.


Клиент:  СПА хотел Исмена


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Девин