Една от водещите в световен мащаб компании от минната индустрия – Dundee Precious Metals получи стилна и изискана външна реклама. Представителството в с. Челопеч – Софийска област брандирахме с релефни букви от ПВЦ с името и логото на компанията.

Дънди Прешъс Металс (Dundee Precious Metals) е международна компания, занимаваща се с добив и преработка на полезни изкопаеми, проучване и разработка на мини за благородни метали в различни страни. Компанията е канадска, с клонове и производство в България и Намибия.

Нежни и елегантни букви

Медия Дизайн изработва релефни букви от ПВЦ и плексиглас – тип „сандвич“. При тях се съчетават няколко вида материали, всеки от които добавя интересен ефект към целия надпис. Може да се комбинират с рязано или фолио с печатна графика, инокс с огледален или драскан ефект и т.н.

В конкретния проект е избрано пено PVC с по-голяма дебелина, за да бъде надписът по-изпъкнал от еталбондовата бяла основа. Върху него е апликирано фолио в тъмносин и бледожълт цветове, за да се доближи максимално до фирмената идентичност. Единият от елементите в логото е карта на света, която е отпечатана върху 3M фолио за рекламна графика.

Изработена чрез тази технология за производство на обемни букви, рекламата за Dundee Precious Metals – Челопеч е отличен начин за представяне на реномирания бранд.

Релефните букви от ПВЦ са подходящи както за екстериорни, така и за интериорни приложения – в офиси, хотели, заведения, клиники и др. Изисканият им вид ги прави предпочитана реклама за много компании.

Видео: Релефни букви от ПВЦ върху основа от бонд


Клиент:  Дънди Прешъс Металс


Дата:  Август 2019


Гаранция: 2 години


Град: Челопеч