Обемни светещи букви с лице от плексиглас и страници от алуминий за HESBURGER, София

Hesburger е финландска верига, която бързо стъпи на българския пазар. От компанията имат за цел да се разраснат достатъчно в рамките на следващите 10 години, за да се превърнат в национална верига. Те се развиват в различни краища на страната. За изготвяне на завършена визия на новия им обект се обърнаха към Медия Дизайн. Когато става въпрос за надписи с такъв размер, ние създаваме обемни светещи букви с лице от плексиглас и страници от алуминий.

Това е практика, която се прилага в случаите когато буквите са с височина над 80 см, но не по-голяма от 2 метра. По този начин рекламният продукт е устойчив на всякакви метеорологични фактори. Това е задължително условие, защото най-често се поставят на покрива на сградата.

Висока трайност и изгодна цена

Системата от обемни светещи букви е популярна благодарение на нейната висока трайност, неподатлива на промяна с времето. Алуминият не корозира, което е предпоставка за запазването на добър външен вид години наред. Цената на такъв вид реклама е по-достъпна сравнение със системата от алуминий и винил. Нашият екип от професионалисти най-често използва корейските светодиоди G.O.Q. LED, които са едни от водещите в бранша. При желание на клиентите или по-специфични обстоятелства също поставяме американските SloanLED – лидерът в световен мащаб.


Клиент:  Hesburger


Дата: април 2017


Гаранция: 3 години


Град: София