Фирма Биокарпет развива търговска дейност в сферата на внос и търговия на килими, мокети, винилови настилки, тапети и интериорен текстил. В техния шоурум ще имате възможност да се насладите на богато разнообразие от качествени продукти, готови да станат част от Вашия дом или офис.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантни обемни букви от плексиглас с лице от неръждавейка.

Обемни букви от плексиглас с лице от неръждавейка

Обемните букви за Biokarpet изпълнихме от 20мм черен плексиглас, като за лице поставихме огледална неръждавейка. Така създадено, рекламното изделие е изключително ефектно и привлича вниманието на посетители и клиенти. Монтирахме буквите директно към стената с помощта на 3M двойнолепяща лента. Това от своя страна означава, че инсталацията е здрава и надеждна.

Лукс и качество

Обемните букви от инокс наподобяват същинско бижу. Изящни и елегантни, те успяват да впечатлят с визия и дизайн. Изработката им е сложна и изисква голяма прецизност. Опитните професионалисти от Рекламна агенция Медия Дизайн се справят с всеки проект с внимание към детайлите и това е ключът към красивите рекламни изделия и доволните клиети.


Клиент: Biokarpet


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: София