Обемни букви с винил за супермаркет Сани

Обемни букви с винил с височина 2,50 м, изработени от масивни алуминиеви профили. Надписът е монтиран на покрива на магазина, за да се вижда идеално и от по-далечно разстояние. Големи обемни букви, особено когато са светещи, привличат вниманието на хората и правят отлична реклама. Особено подходящи са за високи сгради или такива, които заемат обширни площи, защото се забелязват и отговарят на мащаба на обекта. Буквите с винил Сани са осветени с луминисцентни лампи и светят с ярка светлина. От гледна точка на икономия на електричество, луминисцентното осветление не се препоръчва за букви с такива размери, защото разходът е висок.

Много големи светещи обемни букви обичайно се монтират на места с труден достъп, където обслужването им е сложно. Затова най-правилно е да се изберат светодиоди за тяхното осветление, тъй като те на практика не изискват никаква поддръжка. Ако бъдат предпочетени LED светлини в такива случаи, те ще харчат поне 8 пъти по-малко ток и сметките ще паднат осезателно.

Защо винил за лице на букви?

Системата с винил е точният избор за изработване на букви с много големи размери, особено такива над 2 метра височина. Буквите на супермаркет Сани също са с винилно платно, за да се избегнат недостатъците на листовите материали като плексиглас и поликарбонат. Например, ако се използва плексиглас за лицето на огромни обемни букви често се появяват проблеми със стабилността на конструкцията. Материалът за лицето е по-малък от размера на буквите и трябва да има снадки, които се разширяват с времето от температурните разлики и създават проблеми. С винил няма опасност от посочените по-горе недостатъци. Задължително е използването на изключително здравото и трайно винилно платно на 3M. То в комбинация с транслуцентното фолио на 3M идва с пълна 3M MCS гаранация.

Стабилна конструкция

Обикновено при използване на технологията с винил, за обемните букви се изработват масивни алуминиеви профили. Винилът е изпънат идеално със специални щипки, прикрепени за профила, и това не позволява на вятъра да поврежда буквите. Олекотената конструкция на тази система прави монтажа по-лесен, което е много важно за букви с големи размери като тези на хранителен магазин Сани. Светещите обемни букви Сани са изпълнени от метална система, която също е здрава и устойчива, но има нужда от ежегодна поддръжка, за да изглежда добре и да няма следи от ръжда.


Клиент:  Сани


Дата:  Юли 2003


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив