В Медицински център „Eтика“ предоставят ефективна здравна услуга за цялостно повишаване на качеството на живот с фокус върху качеството и безопасността. Екипът им се стреми към постоянно подобряване на качеството на нивото на българския медицински бизнес.

От „Етика“ повериха създаването на рекламни екстериорни и интериорни изделия на Рекламна агенция Медия Дизайн.

Изграждане на визуална комуникация в Медицински център „Eтика“

Всеки обект има нужда от изграждане на визуална комуникация. Тя спомага бързата и лесна ориентация на клиентите, като в същото време им вдъхва сигурност. За „Етика“ нашият екип изработи номера за обозначаване от златен метализиран ABS, които бяха инсталирани директно към стените.

Правилно позиционирани, интериорните табели са еднакво важни както за медицинския център, така и за посетителите. Като допълнение на това, благодарение на този тип изделия, интериорът изглежда напълно завършен и оставя впечатление.

Богато разнообразие за всеки бизнес

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богато разнообразие от видове и изработка на интериорни табели. Дългогодишният опит на компанията в тази сфера помага да се изграждат ефективни и трайни изделия според вида и нуждите на дадения бизнес.

Произвеждат се светещи или несветещи, от плексиглас, стъкло, керамика и дори от ПВЦ или гравирани и рязани на лазер. Нашият екип ще работи съвместно с Вас, за да избере най-подходящото място за проектирането и поставянето на визуалната комуникация.


Клиент: Медицински център Eтика


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив