СПА хотел Santé е новото бижу във Велинград. Посетителите му ще имат възможност да се насладят на луксозно и релаксиращо петзвездно изживяване. От ръководството на хотела се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката и инсталацията на изделия, които да бъдат част от изграждането на визуална комуникация в обекта.

Изграждане на визуална комуникация – СПА хотел Santé

Светещите табели за стаи са създадени от неръждаема стомана. Номерата на стаите бяха прецизно изрязани с лазер, като в резултат се получиха елегантни и красиви изделия. За да бъдат в унисон с интериора на хотела, табелките са боядисани с прахова боя. Те са двустранни, а това ги прави лесно забележими.

Изграждането на визуална комуникация е задължително условие в повечето бизнес сфери. Обозначавайки различите части на обекта с подходящи надписи и табели ще улесни както клиентите, така и персонала. По този начин се получава един завършен вършен вид, който освен всичко останало, би помогнал и за изграждането на фирмен имидж.

Надградете визията на своя обект

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове изработка на интериорни табели. Те могат да бъдат от стъкло, неръждаема ламарина, плексиглас, ПВЦ, ABS и др. Материалите предоставят богато разнообразие от възможни дизайни. Екипът ни ще Ви предложи индивидуални решения, с които да надградите визията и стила на своя обект.


Клиент:  СПА хотел Santé


Дата:  Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: Велинград