Cimcoop е специализирана фирма в производството на персонализирани оптични компоненти от UV до LWIR спектралната лента. Разполагат и използват производствено оборудване от последно поколение, комбинирано със специален екип от висококвалифицирани инженери.

От ръководството на компанията знаят колко важна част от всеки обект е визуалната комуникация и по този повод довериха проекта по създаването ѝ на Рекламна агенция Медия Дизайн.

Изграждане на визуална комуникация – Cimcoop

По този проект, нашият екип изработи два вида интериорни табели за компанията. Единият вид е от прозрачен плексиглас, върху които бяха инсталирани релефни букви от черен плексиглас. Изделията са монтирани чрез холдери към стената, изнасяйки лицето напред. Другият вид е с основа от бонд и надписи от фолио.

Бази от такъв вид, а и не само с такива, имат нужда от изграждане на визуална комуникация. Това спомага бързата и лесна ориентация на служители и посетители. Елегантни и красиви, този тип табели носят освен ползите на визуалната комуникация, но и завършеност на самия обект.

Богато разнообразие от идеи и начини на изпълнение

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит в изпълнението на проекти по брандиране и създаване на тематични, подчертаващи имиджа на компанията визии. Интериорните надписи, информационни табла или интериорните табели могат да намерят място във всеки един бизнес. Предлага се богато разнообразие от изработка: светещи или несветещи, от плексиглас, стъкло, керамика ПВЦ и дори гравирани и рязани на лазер.


Клиент: Cimcoop


Дата: Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив