DoubleTree by Hilton е американски хотелски бранд, управляван от Hilton Worldwide. Той е най-бързо развиващата се марка Hilton и може да бъде срещнат в 47 държави. За DoubleTree by Hilton в Пловдив, Рекламна агенция Медия Дизайн извърши проект по изграждане на визуална комуникация.

Изграждане на визуална комуникация в хотел DoubleTree by Hilton

Създаването на визуална комуникация бе започнато от изработката на интериорни табели за прилежащите етажи. Този тип изделия служат за ориентация на гостите и са неизменна част при брандиране на хотели. Изпълнихме табелките по индивидуален проект с дизайн, отговарящ на интериора. За тази цел бе използвана ПДЧ основа, облепена с ПВЦ фолио със специална дървесна текстура. Върху нея са инсталирани релефни букви от метализиран ABS.

Завършете визията на своя обект

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага различни видове изработка на интериорни табели. Те могат да бъдат от стъкло, неръждаема ламарина, плексиглас, ПВЦ, ABS и други. Дългогодишният ни опит позволява да създаваме ефективни и експертни индивидуални решения, с които да надградите визията и стила на своя обект.


Клиент:  DoubleTree by Hilton


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив