Брандиране входа на магазин Викиват Пловдив със светеща реклама

Благодарение на професионалистите от Рекламна агенция Медия Дизайнмагазин Викиват Пловдив за електронни компоненти се сдоби с ефектна и атрактивна визияБрандирахме обекта, като поставихме еталбондова облицовка с лед осветление, която рамкира входа на магазина.

Монтирахме еталбондова табела с вградени светещи надписи – релефни букви тип сандвич. Надписите Vikiwat и www.vikiwat.com, както и декоративните елементи отстрани и по колоните, са изработени от 10 мм прозрачен плексиглас и 3 мм опал. На същия принцип са изпълнени и буквите Магазин, но върху лицето им е поставено зелено фолио за светещи реклами.

 Еталбондовите колони и табела са прикрепени към здрава метална носеща конструкция. В тях е вградено led осветление, което е от светодиодни модули с тествана и доказана трайност и надеждност – G.O.Q. LED. Сигурни в качеството и издръжливостта на така монтираната реклама, предоставяме 3 години пълна гаранция на Викиват Пловдив.

Всички използвани материали за брандирането на магазина са предпоставка за качество, устояващо на времето и винаги страхотна визия. Когато ни се доверяват за изработката на външна реклама, нашите клиенти получават желаното качество, и то на достъпната цена.


Клиент:  Магазин за електроника Викиват


Дата:  Април 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив