Клиент: Магазин за електроника Викиват

Дата: Април 2015

Гаранция: 3 години

Вид: Табели от еталбонд

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Брандиране входа на магазин Викиват Пловдив със светеща реклама

Благодарение на професионалистите от Медия Дизайн, магазин Викиват Пловдив за електронни компоненти се сдоби с ефектна и атрактивна визия. Брандирахме обекта, като поставихме еталбондова облицовка с лед осветление, която рамкира входа на магазина.

Монтирахме еталбондова табела с вградени светещи надписирелефни букви тип сандвич. Надписите Vikiwat и www.vikiwat.com, както и декоративните елементи отстрани и по колоните, са изработени от 10 мм прозрачен плексиглас и 3 мм опал. На същия принцип са изпълнени и буквите Магазин, но върху лицето им е поставено зелено фолио за светещи реклами. Еталбондовите колони и табела са прикрепени към здрава метална носеща конструкция. В тях е вградено led осветление, което е от светодиодни модули с тествана и доказана трайност и надежност – G.O.Q. LED. Сигурни в качеството и издръжливостта на така монтираната реклама, предоставяме 3 години пълна гаранция на Викиват Пловдив.

Всички използвани материали за брандирането на магазина са предпоставка за качество, устояващо на времето и винаги страхотна визия. Когато ни се доверяват за изработката на външна реклама, нашите клиенти получават желаното качество, и то на достъпната цена.