Външна реклама – светеща и несветеща за шоурума на Врати Expert София

Врати Експерт са фирма, предлагаща инрериорни и блиндирани врати в магазините си в цялата страна. За тях вече брандирахме шоурум в Пловдив, който ярко се отличи от архитектурната обстановка на жилищната сграда. За фирмения магазин в София на бул. „Ген. Данаил Николаев“, проектът включа изработката и монтажа на две светещи табели, несветеща винилна табела, ПВЦ стрелка, облицовки от еталбонд и фолио по витрините. Цялостната концепция на клиента е брандираните обекти да са в един стил, за да се постигне разпознаваемост на магазините и бранда.

Табели с винил и LED осветление

Светещите табели за Врати Expert София – голямата пред магазина и малката отстрани, са изработени с алуминиеви профили и винил. Алуминиевите страници на малката табела са праховобоядисани в черен цвят, за да се слеят визуално с облицовката. За лице на такъв вид изработка на табели използваме винил 3M Panagraphics III с фолио за светещи реклами 3МTranslucent 2330. В табелите са вградени качествените светодиоди G.O.Q. LEDза силно и трайно осветление.

Допълващи визията рекламни изделия

Страничната табела Expert – Европейско качество, Директен вносител е несветеща. Използваният алуминиев профил е много фин и изглежда отлично, дори отблизо. Благодарение на системата на този профил, рекламният винил е изпънат идеално. За още по-завършен вид на цялостната рекламна идея, той е боядисан прахово в черен цвят.

Другият рекламно-информационен елемент е стрелка от 19мм ПВЦ фолирана с фолио 3М Scotchcal 50. Тя насочва вниманието към търговския обект и по-точно към рекламата от малката табела – Врати, Цени от 189 лв. Надписите от фолио по стъклата и облицовките на колоните, праговете и терасата с еталбонд са довършителните елементи от визията на магазина.

Успяхме да създадем идентична визия с тази на обекта в Пловдив, съобразена с конкретното местоположение.


Клиент:  Врати Eксперт


Дата:  Март 2016


Гаранция: 3 години


Град: София