AutoPro са специализирани в търговия с тунинг авточасти и аксесори. Предлагат широка гама продукти от доказани марки в бранша.

Наскоро компанията отвори нов магазин в град София, който се намира на ул. „Тодор Каблешков“ 22. За неговото цялостно брандиране, от ръководството отново ни потърсиха за дизайн, изработка и монтаж.

Стилна черна табела със светещи букви AutoPro

„Запазената марка“ за външна реклама на магазините на AutoPro е табела от Еталбонд със светещи обемни букви. Всички магазини са идентично брандирани с цел разпознаваемост на марката и компанията. Този вид табели гарантират перфектна визия и отлична трайност на рекламата във времето, без нужда от поддръжка поне 7-8 години.

Комбинацията на черна основа с бяло- червени букви (логото) внушава доверие и сигурност. Изборът на подходящи цветове и висококачествени материали за рекламата я прави не само устойчива, но и ефективна. Благодарение на елегантната и прецизно изработена табела от Еталбонд, компанията е представена по най-добрия начин.

Стикери и надписи от фолио за витрините на магазина

Допълнихме визията на магазина, като налепихме стикери и надписи от фолио. На червен фон с бели букви ясно се виждат категориите продукти, предлагани от AutoPro. Освен тези стикери, сме брандирали витрините с логата на специализираните онлайн магазини за стелки и ветробрани. На едно от стъклата, с изглед към паркинга, е апликиран информативен надпис за паркоместата на магазина. Използваме фолио на марката 3M, на която сме оторизиран производител.

Създадената външна реклама вече приветства клиентите и спомага за добрия имидж на компанията.


Клиент: Тунинг магазин AutoPro.bg


Дата: Юли 2023


Гаранция: 3 години


Град: София