Рекламна агенция Медия Дизайн изработва всякакъв вид вътрешна реклама. Създаваме дълъг списък рекламни изделия от рекламни платна до информационни изделия и дори гравирани табели. Държим на красив и естетически издържан вид на нашите рекламни произведения. Не само това, наш приоритет е те да се вписват във Вашият обект, създавайки елегантен акцент.

Гравирани табели

Гравираните табели са изключително популярни при брандирането на хотели, бизнес сгради и офиси. Намират голям брой приложения, спомагащи визуалната комуникация. Успешно ориентират, като едновременно с това изглеждат елегантно и се съчетават лесно с интериора. Могат да бъдат табелки за асансьор, етажи, номера на хотелски стаи, информационни и предупредителни табели.

Елегантен външен вид и здравина

Избиране на правилното място за поставяне на интериорна табела е изключително важно. Нашият екип може да Ви помогне да изберете най-подходящото място за поставяне на визуалната комуникация. Качествено инсталираните рекламни изделия от нашите професионалисти гарантира, че Вашите клиенти, посетители и служители ще могат да намират бързо мястото, което търсят.

Друго важно предимство на произведените от нас интериорни табели и гравирани табели е и ниската цена, която предлагаме спрямо висококачествените материали, които използваме. Нашите табели са здрави, елегантни и много издръжливи. Често се случва произведените от нас изделия да надхвърлят гаранционния си срок и изпълняват ролята си с години напред.


Клиент: 


Дата: 


Гаранция: –


Град: