Булклима е българска компания с традиции в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Създадена през 1992 година, дейността на фирмата обхваща внос, дистрибуция, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на съоръженията. Вече 25 години успешно налагат на българския пазар комплексни иновативни и енергоспестяващи системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, предназначени за апартаменти, къщи, офиси, хотели, административни и производствени сгради.

От ръководството на компанията се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на двустранен рекламен тотем.

Здрава и ефективна реклама

Рекламните тотеми се изработват от метална носеща конструкция, която е подсигурена да издържа на неблагоприятни климатични условия като вятър, дъжд или сняг. Профилът от неръждавейка допринася рекламното изделие да запази добрия си външен вид.

За Булклима сме използвали системата от алуминиеви профили и винил. През последните 20 години работим с винилно платно от най-реномирания производител в бранша – 3M. Монтирахме рекламното изделие пред шоурума на компанията в град София, така че да се забелязва лесно от няколко посоки.

В резултат се получи една здрава, устойчива и надеждна реклама, с дълъг експлоатационен живот.


Клиент:  Булклима


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: София